Proljetna ponuda proizvoda

Proljetna ponuda proizvoda

posted in: Novosti | 0

Za naše kupce, iz svog širokog asortimana proizvoda pripremili smo i proizvode koji su idealni za proljetne radove i uređenje vanjskog prostora. Izdvajamo:

–  AB Kamini

Idealni za nadolazeće prvomajske praznike ali i nadolazeću ljetnu sezonu. Napravljeni su od zasebnih betonskih elemenata što olakšava transport, ali i ponovno sklapanje. Na Slici 2 je ideja za uređenje koju nam je poslao naš zadovoljni kupac.

– Betonski dvoslojni ivičnjaci

Betonski ivičnjaci dostupni su u različitim dimenzijama, širine od 50 do 240 mm. Proizvode se u tri boje: sivoj, zelenoj i crvenoj, a mogu se kupiti već od 4 KM + PDV/kom.

Različite dimenzije čine ih idealnim za upotrebu u niskogradnji, uređenju parkova, javnih površina, ali i vlastitih dvorišta. Za uređenje dvorišta ili parkova ivičnjaci manjih dimenzija mogu se kombinovati i sa cvijetnjacima koji se, također, rade u tri boje.

– Cvijetnjaci

Element cvijetnjak omogućava izvedbu cvijetnih površina, bilo na ravnom ili kosom terenu, ozelenjenom prostoru ili kamenjaru. Također pogodni su za uređenje prostora oko kuće, kao i gradskih parkova. Proizvode se u tri boje: sivoj, zelenoj i crvenoj, visine 30 cm.

Neke od ideja za uređenje su:

– Žardinjere

Betonske žardinjere mogu služiti kao veće dekorativne posude za biljke u dvorištu kuće, parku ili van zelenih prostora kao što su ulice ili trgovi. Također, u građevinarstvu se koriste za izradu potpornih zidova.

Ne samo da unapređuju životnu sredinu na mestima gde nema zemljišta već imaju i svoju praktičnu funkciju. U izgradnji saobraćajnica mogu se koristiti za razdvajanje saobraćajnih traka, a da pri tome ne ugrožavaju preglednost vozila i semafora.